Over Linda

Online ondernemer, uitgever, eigenwijs, grappig (vind ik zelf), je kan me wakker maken voor lasagne, Griekenland lover, boekenverzamelaar.

Vierkante foto 1

Ik ben Linda, vrouw, moeder, echtgenoot, ondernemer, zus, vriendin, sporter, etc. Ik heb veel rollen die ik allemaal met evenveel liefde vervul. Dat is soms jongleren, veel leren, vallen en weer opstaan, keer op keer. Ik geniet enorm van mijn leven door wie ik ben en wat ik kan en wat ik kan betekenen voor anderen.

Net als jij, ben ik op deze wereld gezet om anderen te helpen. Het heeft wel even geduurd voor ik echt had gevonden wat mijn rol dan precies was en hoe ik daar invulling aan moest geven. Misschien herken je dat wel. Ik heb besloten om anderen hierbij te gaan helpen. 

Ik help graag vrouwen die zichzelf snel vergeten omdat ze als gemaakt zijn om anderen te helpen. Die beter voor zichzelf willen zorgen en meer willen doen wat hen energie geeft. Als ze überhaupt al weten wat ze willen omdat ze de connectie met zichzelf (een beetje) kwijtgeraakt zijn. Die voelen dat ze met hun werk een taak hebben om anderen te helpen maar soms niet weet waar ze moeten beginnen of hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. En zichzelf soms overspoeld voelen. Die graag willen gaan ondernemen of dat al doen maar waarbij het allemaal net niet wil lukken.Ik help je om uit te vinden wie jij ook alweer bent, wat je wilt en hoe je daar invulling aan geeft. Ondertussen wordt je leven ook net even gemakkelijker.
In de loop der jaren heb ik veel opleidingen en cursussen gedaan om te komen waar ik nu ben. Denk bijvoorbeeld aan: HEAO Commerciële Economie, Master Bedrijfswetenschappen, Post-HBO's De coachende communicatieadviseur, Professioneel adviseren en Procesbegeleiding. En dit is nog maar een beperkte lijst van wat ik heb gedaan.

Fijn dat je keek naar wie ik ben. Ik hoop jou ook te leren kennen. Stuur je me een mail over jou? Of doe mee aan een van mijn cursussen zodat ik ook kan zien wie jij bent :-)