Over Linda

Online ondernemer, uitgever, eigenwijs, grappig (vind ik zelf), je kan me wakker maken voor lasagne, Griekenland lover, boekenverzamelaar.

Vierkante foto 1

Ik ben Linda, vrouw, moeder, echtgenoot, ondernemer, zus, vriendin, sporter, etc. Ik heb veel rollen die ik allemaal met evenveel liefde vervul. Dat is soms jongleren, veel leren, vallen en weer opstaan, keer op keer. Ik geniet enorm van mijn leven door wie ik ben en wat ik kan en wat ik kan betekenen voor anderen.

Ik ben op deze wereld gezet om anderen te helpen. Het heeft wel even geduurd voor ik echt had gevonden wat mijn rol dan precies was en hoe ik daar invulling aan moest geven. Misschien herken je dat wel. Ik heb besloten om anderen hierbij te gaan helpen. We hebben tenslotte allemaal een roeping waarmee we op missie mogen.

Ik help graag mensen die  voelen dat ze nu niet helemaal kunnen doen wat ze eigenlijk te doen hebben. Misschien word je wel opgeslokt in je werk door wat je allemaal moet doen en kom je niet toe aan datgene waarvoor je voor dat werk hebt gekozen. En wellicht voel jij nu dat jij dat zo belangrijk vindt dat je er op een andere manier invulling aan wilt geven.
Ik kan helpen met het vinden van wat die roeping nu precies is, het opstarten van een bedrijf waarbinnen je daar invulling aan gaat geven, het schrijven van een boek of het maken van een online programma.

In de loop der jaren heb ik veel opleidingen en cursussen gedaan om te komen waar ik nu ben. Denk bijvoorbeeld aan: HEAO Commerciƫle Economie, Master Bedrijfswetenschappen, Post-HBO's De coachende communicatieadviseur, Professioneel adviseren en Procesbegeleiding. En dit is nog maar een beperkte lijst van wat ik heb gedaan.

Fijn dat je keek naar wie ik ben. Ik hoop jou ook te leren kennen. Stuur je me een mail over jou? Of doe mee aan een van mijn cursussen zodat ik ook kan zien wie jij bent.