fbpx

Wil jij een boek schrijven waarmee jij de expert wordt?

Wil jij een boek schrijven om meer klanten binnen te halen?

Wil jij een boek schrijven dat een visitekaartje is voor jouw bedrijf?

Wil jij een boek schrijven om mensen laagdrempelig kennis met je te laten maken?

Wil jij een boek schrijven dat deuren opent die anders gesloten blijven?

Wil jij een boek schrijven dat zorgt voor meer media-aandacht?

Wil jij een boek schrijven dat jouw visie weergeeft?

 

Voel je een drempel om ermee te beginnen?

Ben je onzeker of je wel kunt schrijven?

Weet je niet of iemand wel op jouw boek zit te wachten?

Geen idee waar je moet beginnen?

Veel mensen hebben last van deze onzekerheden. Maar met de online cursus ‘Schrijf een non-fictie boek’ kan iedereen een non-fictieboek schrijven.

Let op: 1-op-1 coaching is ook mogelijk. Scroll hiervoor verder naar beneden.

Door wie word je begeleid?

Hi! Ik ben Linda Baart, uitgever schrijfcoach en redacteur. Ik vind het super dat ik met anderen mee mag denken en adviseren over hun boek. Ik word betrokken bij de verschillende fasen: van idee tot en met het promoten van het boek.

Mijn gave zit waarschijnlijk in het feit dat ik jou de ware potentie van jouw boek laat zien en jij er daardoor alles uithaalt wat erin zit.

Ik werk zowel op individuele basis als in groepsverband, live en online.

Wat anderen zeggen

Let op: 1-op-1 coaching is ook mogelijk. Scroll hiervoor verder naar beneden.

FAQs

#1 Ik ben al begonnen met mijn boek. Is de online cursus dan wel geschikt voor mij?

Het maakt niet uit of je nog moet beginnen met je boek of dat je al begonnen bent en vastgelopen. Iedereen kan meedoen aan de cursus Schrijf een non-fictie boek. Als je al bent begonnen met je boek, doe je een stapje terug om in Module 1 naar je idee te kijken en daarna in Module 2 een schrijfplan op te stellen waarmee je weer helemaal in de juiste richting wordt gezet en kun je weer verder met schrijven.

 

#2 Ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb?

Het schrijven van een boek vergt over het algemeen een aardige tijdsinvestering. Gelukkig mag je zelf bepalen wanneer je begint, wanneer je schrijft en hoe lang. In de cursus maak je een planning waardoor het overzichtelijk wordt hoeveel tijd je nodig hebt voor je boek en dan kun je op basis daarvan zelf een realistische planning maken waardoor je dus eigenlijk altijd genoeg tijd hebt voor het schrijven van je boek. Zo weet je zeker dat je boek er een keer komt.

#3 Is dit programma wel geschikt als ik een heel specialistisch boek wil schrijven?

Het maakt niet uit wat voor boek je schrijft. Met de online cursus Schrijf een non-fictie boek krijg je inzicht in de basisstappen die je hebt te zetten en ga je daar ook daadwerkelijk mee aan de slag.

#4 Ik kan niet schrijven. Kan ik dan wel een boek schrijven?

Veel mensen zijn onzeker over hun schrijfkwaliteiten. Je bent echt niet de enig. Ik zie het zo: als je in staat bent om zinnen te maken, alinea’s, etc., dan kun je schrijven. En als je de stappen binnen het programma Schrijf een non-fictie boek, dan ben jij in staat een boek af te leveren.

#5 Ik heb nog geen idee waar mijn boek over moet gaan. Is dat erg?

Module 1 is juist bedoeld om je idee te creëren, dan wel om je idee te verfijnen en scherp te stellen. Het komt dus helemaal goed met het idee voor jouw boek.