Voel je lekkerder in je vel met de Lijv journal

Zodat je weer meer energie krijgt, je gelukkiger voelt, je werkt aan een betere gezondheid


Zelfs als er heel veel te verbeteren valt.

3 x Lijv journal naast elkaar

Is de Lijv journal wat voor jou?

Als jouw antwoord op één van de volgende vragen ‘ja’ is, dan is de Lijv journal zeker wat voor jou.


Wil jij meer letten op wat je eet?

Kun jij meer slaap gebruiken?

Voel je je oncomfortabel in je lijf?

Hang jij vaker op de bank dan dat je beweegt?

Mag jij vaker een frisse neus halen?

Zit jouw gewicht je in de weg?

Kun jij je kind niet bijhouden als het rent?

Wil jij meer energie?

Voel je op dit moment minder plezier in je leven?

Wil jij gezonder leven?

Wat krijg je?

Met de Lijv journal kijk je eerst waar je nu staat. Je formuleert je doel zodanig dat het haalbaar wordt. Dagelijks houd je bij hoe je aan jezelf werkt. Wekelijks evalueer je hoe het gegaan is. Er wordt ook wekelijks een thema behandeld dat je helpt om weer lekker in je vel te zitten. Zo werk je 13 weken lang aan jezelf.

Je ontvangt een boek met een zachte kaf van 184 pagina's. De journal heeft een ringbandje zodat je de pagina's makkelijk kunt omslaan.

Wat is de waarde van de Lijv journal?

Jouw gezondheid en welbevinden zijn uiteraard onbetaalbaar. En voor wat je met de Lijv journal kan bereiken kunnen we dan ook mege hoge prijzen vragen. Maar dat doen we niet. Omdat wij graag bijdragen aan jouw gezondheid hebben we de prijs van de Lijv journal onlangs zelfs verlaagd. Je investering in de Lijv journal is 15 euro, nog geen 17 cent per dag.


De vraag is: wil jij je blijven voelen zoals je je nu voelt of wil jij voor slechts 15 euro verbetering aanbrengen in je leven?

Wil jij ook beter in je vel zitten?

Garantie

Ik weet dat het werkt. Ik heb al veel resultaat behaald met de Lijv journal. Het is niet zo dat je van de één op de andere dag meteen al je doelen haalt. Wanneer je consequent je Lijv journal bijhoudt, garandeer ik je resultaat.

Lekker in je vel journal resultaten

Mijn resultaten

k dacht op een gegeven moment dat het me nooit zou lukken om mijn goede voornemens vol te houden. Maar nu doe ik dat al een jaar. En ik heb echt wel een keer een terugval gehad. Maar iedere keer heb ik mijn goede voornemens weer opnieuw opgepakt. Er is dus hoop;-)

Vorig jaar om deze tijd was ik overwerkt, moe, niet happy met wie ik was, te zwaar, etc. Dit jaar ben ik een heel ander mens. Ik voel me beter dan ik me in tijden heb gevoeld door ook weer aandacht voor mezelf te hebben. Ik ben dit jaar meer gaan slapen, ik ben weer meer dankbaar voor alles, ik eet gezonder, ik sport meer.

De Lijv journal zorgt dat je stap voor stap aan je doelen werkt. Steeds wanneer ik een doel heb behaald, ga ik aan de slag met mijn volgende doel.

Ik ben van 4 tot 5 uur slaap per nacht, geen sport, weinig energie, een matte stemming en 20 kilo overgewicht gegaan naar:

7 tot 8 uur slaap, tweemaal in de week sport, veel energie, blijheid en inmiddels 3 kilo lichter.

Aan dit laatste werk ik nu om mijn doelgewicht te halen en ook qua gewicht weer lekker in mijn vel te zitten.

Door de Lijv journal consequent te blijven gebruiken behaal ik langzaamaan mijn doel om me weer superlekker te voelen.